Vinyasa Flow 75min – Tietoiset siirtymät

8,90  sis alv. 24%

Kuvaus

Rauhallinen ja vahva Vinyasa Flow-harjoitus, jossa keskityt erityisesti tietoisiin ja hitaisiin siirtymiin asanasta toiseen.

Tietoisten siirtymien avulla huomaat, kuinka asana rakentuu jo siihen mentäessä. Harjoituksesta tulee tietoisten siirtyminen ansiosta hidas ja rauhallinen, mutta myös voimistavan vahva.

Harjoitus alkaa kevyellä lämmittelyllä, jonka jälkeen siirrymme tekemään aurinkotervehdys A:t ja aurinkotervehdys B:t. Näiden jälkeen harjoitus soljuu tietoisesti joogan perusasanoiden läpi, mm. Soturi2 ja Parsvakonasana toistuvat muutamia kertoja ja täten antavat lämpöä ja voimaa reisille ja lantion seudulle. Olkapäitä ja corea vahvistamme Vasisthasanalla eli sivulankulla.

Harjoituksessa lisätään asanasarjaan kierros kierrokselta lisää asanoita, joten pääset hyvin mukaan, koska asanat toistuvat. Tunnin lopussa rauhoitat ja palauttelet kehoa mm. Gomukasanalla, joka avaa lantion seutua. Ennen loppurentoutusta taaksetaivutuksena Ustrasana eli kameliasana.

Saat tästä harjoituksesta voimaa ja hien pintaan. Saat yhteyden itseen, rauhoitut ja mieli tasapainottuu. Tämä harjoitus on vahva, mutta sopii myös vain hieman jooganneille rauhallisen tahdin ansiosta, normaali peruskunto ja kykeneminen liikkumaan normaalisti riittää. Asanoihin annetaan myös helpompia variaatioita, kuten esimerkiksi sivulankun voi tehdä tuettuna.

Tilaa joogahetkesi tästä ja astu matolle!

Tämä tallenne on kuvattu Joogahymyn Studiolla 8.5.2020

Huom. tämä videotallenne on aikaisemmin kuulunut Joogahymyn Holvissa myytävään Kotijooga viikko 19 -pakettiin, tarkista että et ole jo aikaisemmin hankkinut tätä samaa tuotetta.