Yinyang 75min – Koko kehoa voimistava ja rentouttava joogaharjoitus

8,90  sis alv. 24%

Kuvaus

Voimistava ja rentouttava joogaharjoitus Yinyang -tunti on harjoitus, joka yhdistää kaksi erilaista joogalajia – Vinyasa Flow:n sekä Yin-joogan.

Virtaavan, hengityksen tahtiin etenevän vahvan Flow -osuuden (Yang) aikana pääset lämmittämään lihakset, avaamaan tehokkaasti lantiota ja sulattamaan jumitukset selän alueelta erilaisten kiertojen avulla.

Flow-osuuden jälkeen vietämme Yin-asanoissa muutamia minuutteja. Yin-joogassa huomio on kehon ja mielen rentouttamisessa. Avaamme lantiota joutsen-asennossa ja lisäksi teemme eteentaivutuksen, lempeästi ja herkästi kehoa kuunnellen.

Lopussa teemme vielä Savasanan eli loppurentoutuksen, jonka jälkeen mieli on kirkas ja sydän onnellinen.

Jos lisävarusteita on saatavilla niin voit ottaa harjoitusta varten viltin, bolsterin eli putkityynyt ja kaksi korkkitiiltä. Voit tehdä tämän voimistava ja rentouttava joogaharjoitus session myös ilman näitä.

Tule joogaamaan kanssamme ja voimaan hyvin!

Tämä tallenne on kuvattu Joogahymyn Studiolla 18.3.2020. Huom. tämä videotallenne on aikaisemmin kuulunut Joogahymyn Holvissa myytävään Kotijooga viikko 12 -pakettiin, tarkista että et ole jo aikaisemmin hankkinut tätä samaa tuotetta.