Yin Jooga 75min – Syvärentouttava Yin -jooga

8,90  sis alv. 24%

Kuvaus

Lämpimästi tervetuloa syvärentouttavaan Yin -joogaan, joka rauhallisuudellaan antaa sinulle hyvät yöunet.

Harjoituksessa keskityt kehon rentouttamiseen ja mielen rauhoittamiseen lempeiden asanoiden avulla.

Harjoituksessa tehdään mm. rinnan avaus bolsterin/viltin/tiilen avulla antaa vastapainoa arjen työasennoille, lempeä kierto kaurisasennossa rentouttaa vatsasi ja vapautat myös hartioiden ja selän kireydet. Annat hengitykselle mahdollisuuden hidastua ja pidentyä olemalla pitkäkestoisissa Yin-asanoissa. Näin saat stressitasot laskemaan sydämensykkeen hidastuessa.

Löydettäessäsi syvemmän hengityskierron, saat lihaksille enemmän tilaa, jolloin kehon kireydet helpottuvat. Yin-jooga kohdistuu kehon osiin, joissa ei ole paljon venyvyyttä – sidekudokset, nivelet ja jänteet.

Jokainen asana on tärkeää rakentaa mahdollisimman rennoksi, jotta löydät passiivisen olemisen asanoissa ja pystymme välttämään aktiivista venytyksen tunnetta lihaksissa.

Voit tuntea hyvää oloa, rentoutta ja rauhaa koko olemuksessasi jo ensimmäisen Yin-tuntisi jälkeen.

Mukaan harjoitukseen voit ottaa joogatiilet ja/tai bolsterin ja viltin, mikäli ne sinulta löytyvät. Voit käyttää myös kotoa löytyviä tyynyjä, peittoja yms.

Rentouttavaa harjoitusta!

Tämä tallenne on kuvattu Joogahymyn Studiolla 22.3.2020.

Huom. tämä videotallenne on aikaisemmin kuulunut Joogahymyn Holvissa myytävään Kotijooga viikko 12 -pakettiin, tarkista että et ole jo aikaisemmin hankkinut tätä samaa tuotetta.